Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2017 15:44 - Как харчим парите си и как може харчейки да започнем да печелим?
Автор: businessways Категория: Бизнес   
Прочетен: 409 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Здравейте всички. Това е моят първи блог, в който ще ви опиша, как ние харчим парите си и как можем да печелим от това.

Ако не мислите да прочетете всичко по добре обърнете внимание на следващата статия!

1.Как харчим парите си:
Всеки от нас е професионалист в харченето на пари.
Съмнявам се да има някой, който не знае как може да си похарчи парите, но се съмнявам и че няма начин, с който харчейки можем да печелим.
Ето го Стандартния бизнес и начин по който харчим:
Ти ----> Магазина -----> Купуваш си шампоан за 5 лева -----> Излизаш от магазина и си похарчил 5 лева.
Сега по общо:
Шампоана идва от Производителя на цена 2 лева. Дистрибутора взима шампоана от производителя на 2 лева, но го взима с камиони. За да спечели Дистрибутора , той прави реклама за 50 стотинки, извозва продукта за още 50 стотинки, следователно цената за него става 3 лева. Той продава шампоана за 4 лева на магазина и остава с печалба 1 лев.
Магазина за да има печалба от този шампоан го продава на теб за 5 лева. 
Извод: Купил си шампоан струващ 2 лева, с материал в него за 2 лева, а си дал 5 лева.
Всеки от вас би си казал: Ами то по добре да си го купиш за 2 лева от производителя и да си платиш 50 стотинки за доставка. Да така е, но айде кажи на производителя да ти изпрати по еконт 1 шампоан за 2 лева, при положение че има дистрибутор който взима с тонове (НЯМА НАЧИН!).
2.Как можем да спечелим харчейки, не само пари но и здраве.
Начинът е много прост. Сменяте магазина си. (хаха звучи много лесно нали).
Преди повече от 50 години е създаден един различен бизнес план и начин, по който да харчим парите си и вече има милиони хора, които печелят, благодарение на компанията която им го осигурява, включително и аз.
Компанията казва: "НЯМА ДА Е ТАКА!"
Хората хвърлят сумати пари, за продукти които РЕКЛАМАТА казва, универсален, подхранващ работещ, а всъщност абсолютно безполезен, защото струва 2 лева реално, а ние даваме 5 с етикета ПРОМОЦИЯ!
Сега по общо:
Преди повече от 50 години е създаден начин, по който ние можем директно, сменяйки продуктите от супермаркета, да ги пазаруваме директно онлайн, да ни ги доставят до дома, да са директно купени от производителя и да имаме 3 месеца срок, в който, ако продукта не ни харесва и смятаме че не ни помага, можем да го върнем и компанията да изплати парите ни обратно по банковата ни карта.
На мен лично това пръвоначално не ми грабна главата достатъчно, защото не бях много заинтересован от продуктите, а бях заинтересован от бизнеса. В следствие пробвах някои от продуктите за които харчех много пари и нерви, като паста за зъби, шампоани, безполезни четки за зъби и т.н и разбрах, че тези продукти от компанията просто са уникални по себе си, помагат и стигат за много дълго време, а също така почти не съществува химия в тях, изцяло е заменена с биология.
Та преди да ви загубя изцяло да ви кажа:
КАК ДА ПРАВИМ ПАРИИИИ, ПАРИИИ, ПАРИИ, НАЛИ ЗА ТОВА ЖИВЕЕМ, ЗА ПАРИИИ
Хаха шегувам се естествено.
Компанията дава възможност на хората регистрирайки се в нея, да създадат свой собствен бизнес, да поръчват продуктите на цената на едро, което ще рече вместо 
7 лева за паста за зъби, която се води качествена, да я поръчате за 5 и тя наистина да е качествена и казвайки на колкото се може повече хора за тази компания вие да печелите допълнителни пари, а също така и да спестявате точки, които на края на месеца ви се изплащат в пари по банковата сметка.
С времето вие оформяте екип, с който да работите, също така докато вашия бизнес се развие имате хора, които да ви обучават и да ви дават насоки.
Всичко това е прекрасно но, понеже компанията има своите авторски права, аз нямам право да кажа нейното име тук, за това можете да ме потърсите на имейл:stenliofficial@gmail.com ще гледам да ви отговоря максимално бързо на всички въпроси, а ако се наложи ще ви дам и телефонен номер да се свържете с мен.
{МОЛЯ ДА МЕ ТЪРСЯТ САМО ХОРА, КОИТО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ РАЗВИЯТ В ДАДЕНА ПОСОКА И ДА ПОЕМАТ ЖИВОТА СИ В СВОИ РЪЦЕ!}







Гласувай:
1


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: businessways
Категория: Бизнес
Прочетен: 6390
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930